‘Monday Night Football’ untuk Mengakhiri Minggu Menarik 2
Toto

‘Monday Night Football’ untuk Mengakhiri Minggu Menarik 2

Musim NFL berterusan, memberikan peminat bola sepak sesuatu untuk difikirkan selepas perlawanan Ahad. Tandukan berganda tersedia untuk malam ini, kerana Tennessee Titans memenuhi Buffalo Bills, dan Minnesota Vikings berusaha untuk menghentikan Philadelphia Eagles.

Tampa Bay Buccaneers lwn New Orleans Saints
Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady memerhati ketika penerima lebar Bucs Mike Evans menolak Saints ke belakang Marshon Lattimore. Bucs memenangi permainan itu, tetapi ia tidak cantik, kerana pertandingan NFL Minggu 2 membawa beberapa kejutan. (Imej: Associated Press )
Lima belas pasukan memasuki Minggu 2, berharap dapat mengelak kekalahan berturut-turut. Walau bagaimanapun, Raiders, Falcons, Panthers, dan Bengals tidak dapat melakukannya. Pada masa yang sama, empat pasukan melakukan kemunculan semula yang luar biasa untuk menunjukkan mereka bersungguh-sungguh.

The Titans telah pun kalah dan berdepan skuad Bills 1-0 yang sukar di atas jalan raya. Viking dan Eagles kedua-duanya 1-0, dan buku sukan tidak pasti bagaimana permainan ini akan berjalan.

Bil Mula Musim Kuat
The Bills menurunkan Rams pada Minggu 1 dengan persembahan yang mantap daripada QB Josh Allen. Dia menamatkan hari itu dengan tiga touchdown, salah satunya adalah lariannya sendiri ke zon akhir.

Jika Titans mahukan usaha untuk mengelakkan dua kekalahan berturut-turut, mereka perlu menutup Allen. Ia adalah sesuatu yang berpotensi dilakukan oleh pertahanan, tetapi hanya jika mereka kekal teratur. Mereka naik 13-0 pada separuh masa minggu lalu menentang New York Giants sebelum mereka tergelincir dan tewas, 21-20.

Tennessee tidak lagi mendapat sokongan AJ Brown dalam serangan, yang telah membawa cabaran baharu. Penerima lebar adalah bahagian yang kuat dalam SGP Hari Ini pasukan dan salah satu sebab utama ia mengambil alih AFC Selatan musim lalu.

Ketika serangan Titans bergelut untuk menyesuaikan diri, pertahanan akan menjadi penting pada malam Isnin. The Bills mempunyai pemain Pro Bowler dua kali, Derrick Henry, dan ke belakang sudah terbukti tidak dapat dihalang musim ini.

The Titans telah menewaskan Buffalo 7-3 dalam 10 pertemuan terakhir mereka, tetapi pembuat kemungkinan tidak meramalkan keputusan yang menggembirakan untuk Tennessee hari ini. Bil mendapat -450 di DraftKings dan FanDuel, jauh dari +350 atau lebih yang dimiliki Tennessee.

The Bills dijangka menang, tetapi Titans boleh menampung spread 10 mata jika pertahanan mereka kekal bersama. Over/under ialah 47, dan kedua-dua pasukan mempunyai kadar kurang kejayaan yang sedikit berat (55.6% untuk Bills dan 61.1% untuk Titans). Mengambil bahagian bawah di sini nampaknya pilihan terbaik.

Viking Ingin Menghalang Helang
The Vikings telah dipertingkatkan minggu lepas dan akan membawa tenaga itu ke dalam permainan malam Isnin. Mereka menewaskan Green Bay Packers pada Minggu 1 sebagai underdog, membungkam pengkritik mereka.

The Eagles menang minggu lepas, tetapi ia tidak cantik. Mereka hampir tidak bertahan menentang Detroit Lions, pasukan yang menang 3-13 musim lalu. Pertahanan Philly sangat mengerikan, membolehkan Detroit menjaringkan lima gol.

Minnesota boleh mengharapkan Kirk Cousins ​​untuk mengetuai kesalahan sekali lagi pada malam Isnin. Dia mengambil 277 ela dan melemparkan dua TD pada Minggu 1, dan Eagles akan menghadapi kesukaran dengannya.

The Eagles mempunyai rekod kemenangan menentang Viking (6-4), tetapi satu lagi tambahan kepada lajur kerugian mungkin. The Vikings adalah underdog di +115 dan tidak dijangka mengecewakan petaruh.

Kedua-dua pasukan telah melihat keterlaluan dalam kebanyakan pertandingan Pengeluaran Sidney mereka baru-baru ini. Walaupun permainan ini mempunyai O/U yang tinggi sebanyak 50, yang lebih boleh menemui kejayaan sekali lagi dalam apa yang sepatutnya menjadi pertandingan yang menyinggung perasaan.

Bucs Masih Tidak Berbentuk
Aksi NFL hari Ahad tidak mengecewakan, walaupun ia memberi peminat beberapa perkara untuk dipertimbangkan. Tom Brady dan Tampa Bay Buccaneers bergelut selama tiga suku menentang New Orleans Saints sebelum meletakkan sebarang mata di papan atas. Itupun, mereka hanya berjaya menjaringkan gol padang.

Walau bagaimanapun, Bucs bangun dan akhirnya memenangi permainan, 20-10. Jika Brady mahu kepulangannya ke NFL berbaloi dengan semua masalah yang Togel HKG dia hadapi di rumah, dia perlu melakukan yang lebih baik.

Miami Dolphins dan Arizona Cardinals masing-masing memasuki suku ketiga permainan masing-masing turun 20 mata sebelum melakukan keajaiban. The Fins kembali untuk mengalahkan Baltimore Ravens, dan Cards mengatasi Raiders.

Kedua-dua pasukan adalah underdog menuju ke pertandingan. Sejak permulaan musim baru, 12 perlawanan telah diputuskan dengan tiga mata atau kurang (satu adalah seri).

Setakat ini dalam Minggu 2, pasukan underdog memenangi tujuh daripada 14 pertandingan. Rekod 50/50 boleh kekal utuh malam ini.