Rangkaian 1×2 Bekerjasama dengan Reevo untuk Pengagregatan Kandungan Lebih Berkuasa
Toto

Rangkaian 1×2 Bekerjasama dengan Reevo untuk Pengagregatan Kandungan Lebih Berkuasa

1×2 Network , pembangun terkemuka dan pembekal penyelesaian iGaming, telah menjalin perkongsian baharu dengan Reevo , pengendali pengagregatan kasino dalam talian yang berpangkalan di Bucharest, Romania. Perkongsian itu akan hk pirze menyaksikan 1×2 Network mengintegrasikan portfolio permainan slotnya yang besar dengan platform pengagregatan Reevo sendiri dan meningkatkan tarikan kedua-dua syarikat dengan khalayak sedia ada dan baharu.

Rangkaian 1×2 Membawa Lebih Banyak Kandungan kepada Reevo
Perkongsian itu akan menampilkan permainan daripada cabang pembangunan 1×2 Network, 1x2gaming , bersama Iron Dog Studio , satu lagi aset Rangkaian Keluaran Sidney 1×2. Kedua-dua studio telah memberi impak yang ketara pada industri perjudian, membantu membangunkan reka bentuk slot, ciri dan keseluruhan mekanik permainan yang inovatif dan canggih.

Beberapa keluaran terbaharu dan berbaloi termasuk Solar Nova , Wolf Strike : Hold and Win , God of Asgard: Megaways dan banyak lagi. Reevo ialah platform pengagregatan yang agak baharu yang mahu memastikan rakan kongsi mempunyai akses kepada penyelesaian yang kaya dan mudah dilaksanakan.

Matlamat akhir adalah untuk menjamin penglibatan pemain yang lebih kukuh dan analisis yang lebih baik, dipacu data bagi keperluan pengguna sedia ada. Semua ini berlaku melalui API tunggal syarikat, yang menjadikan proses penyepaduan lebih mudah dan lebih mudah bagi pengendali yang memilih produk tersenarai Reevo.

Perkongsian itu dialu-alukan oleh pengarah komersial 1×2 Network Chris Loftus yang berkata bahawa Reevo ialah syarikat baru yang menjanjikan dalam industri dan peluang untuk bekerjasama dengannya adalah satu langkah penting untuk SGP Hari Ini 1×2 Network juga. Loftus memuji platform pengagregatan Reevo dan berkata bahawa ia adalah salah satu yang terbaik yang pernah dilihatnya di pasaran.

Reevo Menjanjikan Jangkauan Hebat dan Kesedaran Jenama kepada Rakan Kongsi
Ketua Pegawai Eksekutif Reevo Yaniv Tal turut gembira dengan peluang perkongsian dan implikasi jangka panjangnya, sambil menambah bahawa pertumbuhan berterusan akan menjadi keutamaan untuk platform itu. Bekerjasama dengan lodestar industri dan perintis seperti 1×2 Network merupakan cara yang hebat untuk terus menyatukan jejaknya sendiri dan mengembangkan ceritanya.

“Kami mempunyai pelan hala tuju yang bercita-cita tinggi untuk pertumbuhan dan perkongsian ini mewakili langkah besar ke hadapan untuk Reevo,” Tal menyimpulkan. Rangkaian 1×2 baru-baru ini melancarkan kandungannya dengan Signorbet di Itali.