Veteran Industri Peter Nolan sing dihormati tilar donya
Toto

Veteran Industri Peter Nolan sing dihormati tilar donya

Veteran industri gambling karo luwih saka 20 taun ing sabuk, Peter Nolan wis tilar donya kanggo dismay industri.

Pakar Industri Gambling Peter Nolan Tilar donya
Nolan wis pengalaman sugih ing casino, totoan olahraga, poker lan industri balap jaran. Dheweke sukses ing ngembangaken produk inovatif lan operasi sing mbantu wutah saka perusahaan ing industri gambling. Aside saka UK, melu Nolan ing proyek sukses kanggo operator gambling adhedhasar tanah-lan online sak Eropah, Brazil lan malah Afrika.

Nolan minangka pangadeg lan CEO saka iGaming Solutions, taruhan independen Hongkong Prize lan konsultasi game. Diadegake ing taun 2009, perusahaan kasebut nggunakake pengalaman ekstensif lan nawakake layanan berkualitas sing mbantu nambah nilai kanggo macem-macem perusahaan ing ndonya sing operasi ing taruhan lan game vertikal. iGaming Solutions misuwur dina kanggo cara biaya-efektif bisnis sing mbantu ngirim Nilai ing long-term, short term utawa basis interim. Iki nyedhiyakake solusi fleksibel sing cocog karo kabutuhan perusahaan sing beda ing industri kasebut. Apa maneh, perusahaan mbantu para klien entuk wutah nalika nyuda biaya lan ningkatake efisiensi.

Saliyane iGaming Solutions, Nolan dadi bagean saka FoliuMed, perusahaan sing fokus ing produksi ekstrak ganja uga produk non-smokeable kanggo panggunaan obat lan kesehatan. Sajrone jabatane ing perusahaan kasebut, dheweke dadi CEO ing Inggris antarane Januari 2019 lan Januari 2020. Mbalik maneh ing 2016, Nolan dadi bagean saka SUAPOSTA, perusahaan taruhan online sing dilisensi ing Brasil. Dheweke dadi bagean saka perusahaan sajrone setaun dadi CEO.

Nolan bakal kangen
Kejabi direktur ngatur ing iGaming Solutions, Nolan uga dadi bagéan saka Digitain, panyedhiya solusi piranti lunak iGaming sing menang penghargaan global. Digitain nawakake platform casino lan sportsbook sing misuwur kanggo industri judi ritel lan online.

Perusahaan kasebut duwe luwih saka puluhan penghargaan lan minangka Pragmatic Demo spesialis sing wis kabukten ing industri kasebut. Mbalik ing April 2020, Nolan gabung karo perusahaan kasebut lan dadi konsultan strategis nganti Juni taun iki. Dheweke banjur diangkat dadi direktur R&D grup .

” Staf Digitain lan kabeh komunitas nangisi banget amarga Peter Nolan sing paling ditresnani lan dihormati, Direktur R&D Grup lan salah sawijining pilar perusahaan. Ora ana tembung sing bisa njlèntrèhaké sepira rusaké kita amarga kelangan kanca sing ditresnani, kolega sing luar biasa lan profesional sing pengabdian, ”

maca statement sing dirilis dening Digitain
Pernyataan sing dirilis dening Digittain ngakoni tiwase Nolan, nuduhake manawa Keluaran Sidney dheweke minangka profesional sing setia sing nuduhake inspirasi unik. “Dheweke bakal tansah dielingi kanthi paling dhuwur,” tambah perusahaan kasebut. Pungkasan, nanging paling ora, Digitain negesake: “Kanthi ati sing remuk, kita menehi simpati sing paling jero lan dhukungan sing ora bisa ditindakake kanggo kulawarga Peter Nolan.”