Wang Kertas Pollard untuk Melancarkan Permainan Loteri PAC-MAN di Michigan
Toto

Wang Kertas Pollard untuk Melancarkan Permainan Loteri PAC-MAN di Michigan

Pollard Banknote, pemasar dan pembangun permainan loteri segera berprofil tinggi, telah bekerjasama dengan Michigan Lottery untuk mencipta program saluran omni baharu berdasarkan pengalaman PAC-MAN. Ini akan menjadi permainan serba baharu yang Michigan Lottery akan perintis kepada pelanggannya di Great Lakes State dan memperkenalkan mereka kepada pendekatan inovatif kepada klasik yang popular.

PAC-MAN Hadir untuk Hidup dalam Permainan Loteri Baharu
Pengalaman PAC-MAN akan datang dengan tiket tab tarik, tiket segera, dan juga tersedia sebagai pengalaman dalam talian yang berdedikasi. Reka bentuk dan sgp pools permainan permainan akan tertumpu pada watak gumpalan pemakan pelet karnivor. Pollard Banknote membantu Loteri Michigan membina dari awal, dan akan mengawasi setiap langkah proses, daripada konsep permainan tulen kepada pembangunan dan pelaksanaan pemasarannya.

Tiket segera akan berharga $2 dan pemain akan membayar $1 untuk tiket tarik-tab. Pollard Banknote mengeluarkan kenyataan di mana ia menyebut perkongsian itu sebagai peluang unik untuk membawa loteri sebagai salah satu pengalaman arked yang paling dikenali sepanjang zaman. Amerika Utara dan Michigan khususnya adalah tempat yang sesuai untuk perkara ini berlaku. Kenyataan itu selanjutnya menambah:

“Program ini menyediakan penglibatan yang tidak pernah berlaku sebelum ini di semua titik sentuh dan pengalaman yang membingungkan yang akan menarik minat semua pemain Loteri Michigan dan peminat PAC-MAN.”

Wang Kertas Pollard
Permainan tiket segera PAC-MAN boleh memberi ganjaran sehingga $30,000 sebagai hadiah utama dan pemain akan berpeluang untuk mendedahkan simbol bergaji tinggi sambil mereka mengharungi pelbagai applet.

Permainan Pasti Berjaya Kerana Permainan dan Pemasaran
Pemain yang bermain permainan tab tarik akan berpeluang menang dengan makan dan mendedahkan tiga simbol berturut-turut yang sepadan dalam peranan hk pirze mendatar. Mengulas mengenai peluang ini, pengarah kanan, jualan & pemasaran Pollard Banknote, Donna Preziotti berkata:

“Keputusan Michigan Lottery untuk melancarkan program PAC-MAN saluran omni memanfaatkan jenama terkenal yang menyediakan pemain pengalaman bermain pelbagai rupa, memaksimumkan penglibatan merentas semua saluran Loteri.”

Pengarah kanan, jualan & pemasaran Pollard Banknote Donna Preziotti
Preziotti yakin bahawa program itu akan membuktikan kejayaan dengan pemain. Segala-galanya tentangnya direka untuk menarik pangkalan pelanggan Michigan Lottery dengan program permainan yang menawarkan permainan yang menarik macau prize dan iklan digital yang disasarkan dan pintar untuk meningkatkan kesedaran untuk produk tersebut.

Permainan ini tidak syak lagi akan menjadi tambahan yang dialu-alukan kepada portfolio peluang permainan Michigan Lottery yang berbeza, termasuk tab tarik, permainan dalam talian dan segera, Preziotti membuat kesimpulan.